Det finns några ljusglimtar i mörkret

Min dator fungerar! Det är så skönt. Jag höll på att ge upp när den krånglade i början och sa att den inte hittade hårddisken och var påväg att kasta ut skiten genom föstret, men tack vare Larsa så fick jag ihop det och nu funkar den. Satt och ladda ner en del program och sånt på förmiddan eftersom det är sista imorrn gör det inget om jag råkar ladda ner för mycket så att de sänker hastigheten på modemet eftersom jag får tillbaka den normala hastigheten på måndag igen. Så jag ska försöka tänka igenom vad mer som behöver laddas ner imorrn. Ska försöka fixa ett officepaket också så att jag kan skriva. Som tur är får jag låna Marias dator tills det är fixat.

Trots att jag har haft huvudvärk konstant hela dagen så har jag pluggat också. Ganska bra gjort för att vara jag för tillfället, men det kändes mycket lättare idag. Har fortfarande en hel del kvar, men det går framåt igen. Hoppas jag. Imorrn klockan 22.00 ska det vara klart så det är väl tur det, men jag har fortfarande panik. Det får bli vad det blir. Kompletering känns som att det kvittar, då får jag ju i alla fall veta vad jag ska skriva. Jag vill bara lämna det här bakom mig nu.

Ikväll blir det Melodifestival-mys med tjejerna, vilket uppskattas enormt. Behövs. Det skulle ha varit roligt att ha kunnat vara med att fira Sebbe som fyller imorrn också, men som jag mått idag är jag mer än överlycklig att jag inte fick för mig att ta mig till Linde. Och jag vet att jag inte vill till Linde även om jag skulle vilja träffa min vän. Känns som att det var längesen.

/ LisaLinnéa

Shopping i stället för plugg

Jag måste sätta fart nu. Jag borde skriva konstant. Men inte ens pressen gör att jag kan göra det. Men nån gång blir det klart. När det blir visar sig. Just nu skulle jag vilja få igång min dator igen. Har satt in nya hårddisken, men så ska ju alla program och allt vad det är installeras. Har bett om hjälp så jag får telefonsupport av min privata datorhjälp. Hade ju vart lättare att göra som jag brukar och lämna datorn till honom så att han fixar det, men det är lite långt och jag behöver nog lära mig. Klarar jag det inte ändå får jag be om hjälp på närmare håll. Skönt ska det bli att få tillbaka min egen dator i alla fall. När jag fixat det kan jag sjutton inte skylla på nåt annat, då måste jag plugga. Fast jag är rädd att det kommer gå lika bra som det har gått hittills. Lite positivt tänkande kanske skulle underlätta...

Jag började skriva det här för typ fem timmar sen eller nåt, men blev medbjuden på besök till Maria och vara social vilket var bra mycket mer lockande än allt annat (läs plugga) så vi gick dit och sen tog vi en tripp till Bergvik. Shopping är bra mot allt, utom möjligen dålig ekonomi, men eftersom jag fick ett extra lönekuvert häromdan så hade jag kunnat spendera känner jag, men samtidigt har jag nog handlat tillräckligt för ett halvår framöver under förra månaden. Men det blev bara en kofta med hem eftersom min gamla på något mystiskt sätt gått sönder. Bra gjort tycker jag ändå, för nåt spontanköp hade jag nog kunnat gjort om det hade varit så. Fast när jag gjort klart det här arbetet förtjänar jag nog nåt nytt klädesplagg så som jag kämpat. Eller hur?

/ LisaLinnéa

Kompis med konsumentköplagen

Jag klarade av seminariet utan större problem, trots att jag knappast var ute i tid med att tänka igenom vad jag skulle säga. Det var faktiskt betydligt mer givande än jag trodde att det skulle vara också, vilket kändes väldigt bra eftersom jag tyckte att det kändes ganska meningslöst att gå dit. Imorrn är det dags igen, och jag får bara mer och mer panik, för inför det är jag ute i ännu sämre tid. Jag har inte ens skrivit den delen än. Och jag vet inte vad jag ska skriva heller inser jag när jag skrivit några rader. Fan. Men det får lov att ordna sig. Inte mycket jag kan göra ändå. Bara att kämpa och försöka komma på nåt bra så gott det går. Synd att jag blir så trött på eftermiddagarna bara, gör ju inte saken lättare.

Man jag har ringt till Dell nu och jag får en ny hårddisk inom tre dagar. Tack och lov! Jag slipper lägga nåra pengar på något som borde hålla längre än 1,5 år. Tack konsumentköplagen! Nån kommer med den nya och ska hämta den gamla inom några dagara alltså, men de ringer inte innan. Verkar det smart? Inte som att jag kan sitta hemma och väntar i tre dagar ifall han kommer. Nu har vi ju börjat skolan igen så vara hemma verkar det inte bli mycket tid till framöver. Jämförelsevis kanske ska tilläggas. Men jag behöver inte betala och jag får behålla min dator som jag i övrigt är nöjd med. Kanske var det bra att den krascha, nu kanske det som gjorde den lite småseg försvann. Hör ni att jag försöker vara positiv? Det är inte alltid.

/ LisaLinnéa

...

Min dator gick sönder idag. Det räcker med att säga det känns det som. Inte kul nånstans. Fan!

/ LisaLinnéa

Vart tog matvanorna vägen?

Ett samtal med en söt sjuåring som firar födelsedag idag gjorde mig genast lite gladare. Jag var inte sur innan, men det är synd att påstå att det här uppsatsskrivandet är uppiggande. Idag har det gått ganska bra ändå. Inte jätteeffektiv, men det går i alla fall framåt.

Jag har ont i halsen också, sådär så enda gången det inte gör ont är när jag äter och dricker. Knappast vad jag behöver. Äter för mycket gör jag redan! Men i morse vet jag inte vad som hände. Jag äter ju alltid frukost direkt, alternativt efter att jag har duschat. Jag skulle äta gröt idag som vanligt var tanken, men jag saknade helt lust att koka gröt så jag tog en liten yoghurt. Enbart. Precis som att jag skulle klara mig på det? Jag klarar mig ju inte utan frukost, vad tänkte jag med? Ett par timmar senare fyllde jag på med ett par knäckemackor med makrill på, vilket jag antagligen borde ha gjort direkt om jag hade betett mig normalt. Men, men. Matvanorna blir konstiga när man går hemma hela dagarna. Snart är det nog dags för min otroligt kulinariska lunch, mos och bacon. Inte vad jag är sugen på, men just nu är jag fan inte sugen på nå. Allra minst att tillaga mat så det är nog tur att det finns färdigt, annars skulle jag nog skippa lunch också och leva på frukt.

/ LisaLinnéa

Bättre

Idag känns det lite bättre faktiskt. Jag har kunnat koncentrera mig bättre idag, även om det inte går jättemycket framåt. Jag hatar fortfarande den här uppsatsen, men det gör jag ju alltid när det har gått tillräckligt lång tid, men jag känner mig mer motiverad nu. För att inte tycka att det är lika jobbigt direkt så ska jag satsa på att fortsätta framåt i stället för att försöka få ordning på det jag redan gjort. Finputsa och lägga till det som saknas kan jag göra sen. Hoppas det funkar, för det vore skönt att se ljuset i tunneln snart.

Jag har i alla fall något att se fram emot idag. Jag är verkligen i stort behov av att klippa mig och äntligen blir det av. Jag fegar och behåller det långt, men det ska fortfarande bli enorm skönt.

/ LisaLinnéa


En bomb av negativitet

Jag har verkligen inte lust med nånting. Kanske är det för att det känns som att det bara hänger en massa måsten över mig. Den här förbannade uppsatsen vill jag inte ens tänka på. Jag kan inte plugga! Det bara går inte. En minut och sen vet jag inte vart jag ska ta vägen. Kommer ingenstans. Kan inte sitta still. Försöker hitta annat att göra, men gör inte det heller. Vad gör jag egentligen? Inte ett dugg. Varför ska det vara så förbannat svårt. Varför kan jag inte ha lite självdisciplin? Varför kan jag inte ha lite motivation? Jag får snart panik. Det är ju inte så att jag tar hand om mitt hem heller. Städar inte, tar inte rätt på den rena tvätten som stått på golvet i evigheter, diskar inte. Nej det känns bara som att jag ligger nånstans på botten och inte orkar resa mig upp. För att göra mina dagar ännu roligare varnar datorn mig för att den kanske eventuellt lägger av när som helst. Det vore ju toppen av allt. Det blir inte bättre av att oroa sig för det. Och det blir inte mer gjort när man måste kolla upp allt för att försöka förhindra att datorn går sönder. Eller ja, hårddisken, men utan en hårddisk är ju en dator ganska meningslös. Jag önskar att jag kunde få ett sånt där ryck och allt bara flöt på och att allt blev klart utan större ansträngning. För nu krävs det enorm ansträngning för att göra nånting alls.

Imorrn ska jag till Kil och äntligen bli av med katastrofen till hår jag har. Jag har funderingar på att klippa av ett par decimeter, men jag vågar nog inte, och jag kommer med största sannolikhet ångra mig om jag gör det. Så jag fortsätter att vara gamla förutsägbara Lisa som är livrädd för förändringar.

/ LisaLinnéa


Kom ihåg

"Fröken, om du blir mamma till nån, så köp inte såna här skor om barnet ska lära sig knyta. De är skitsvåra att knyta!!"


Genomfrusen

Jag fryser fortfarande sen jag stod ute och väntade på bussen för två timmar sen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan man ta datorn och gå in och lägga sig på badrumsgolvet där det är varmt. Behöver nog höja temperaturen till max därinne för att sluta skaka, men det känns som att det är det enda som skulle hjälpa. Förutom en långdusch, eller gärna ett bad, men det är svårt utan badkar. Är man dum i huvet om man på allvar överväger att lägga sig på badrumsgolvet och plugga?

/ LisaLinnéa

En dag i Kil

Idag förflyttade jag min pluggplats till Kil för att jag kände att det började bli väldigt ensamt att sitta instängd i lägenheten ensam utan andra sociala kontakter än via datorn. Även för mig som har sociala svårigheter och som tycker om ensamheten så är det påfrestande att sitta framför datorn hela dagarna utan att prata med nån. Förutom det faktum att jag fick träffa min kära Jennie så var det skönt att ha nån att fråga när man blir osäker och kunna diskuter lite. Vi var ganska duktiga på förmiddan i alla fall tycker jag, sen vart det väl kanske inte jättemycket gjort på eftermiddan, men några rader kom väl ner åtminstone. Det känns som att jag är på god väg även om det känns rätt trögt och ostrukturerat. Det går åt rätt håll.

Imorrn har jag praktik och även om jag inte för tillfället är jättesugen på det så blir det nog bra. Kan nog behöva en dags avbrott från pluggandet även om jag önskar att jag kunde sitta en hel dag och var supereffektiv och bli klar. Men supereffektiv en hel dag är bara att drömma om.

Som ett brev på posten

Idag när jag skulle hämta posten visste jag att det inte skulle vara tomt i facket, men jag visste inte att innehållet  skulle höja mitt humör så mycket. Förutom boken som jag bett mamma skicka hade hon skickat med en lott. Vinstlott. 20 kronor gör mycket såna här dagar när det bara går trögt. Förutom mammas brev fick jag en liten låda/ask från mormor också. Söta, söta mormor. Den innehöll ett brev skrivet på baksidan av ett kvitto och en påse med alfalfa groddar (tror jag det heter, hon skrev det i alla fall). Vem skickar groddar till nån på posten? Antagligen bara min mormor, men kan man bli annat än glad. Det var nog det ljusa med den här dan tror jag. Eller, ja, att tvätten är ren känns också ganska bra, men jag måste bädda rent i sängen nu. Känns ganska jobbigt, precis som det känns jobbigt att försöka plugga. Det går inte mycket framåt. Planen jag hade i morse vet jag inte vart den tog vägen, den försvann nånstans under dagen. Jag försöker hålla fast i den där känslan som var positiv, men det finns mycket jobbar emot den idag.

/ LisaLinnéa

Trögt

Idag saknar jag den där motivationen som ändå har funnits under några timmar de senaste dagarna. Det går trögt. Jag gick till biblioteket i morse, men det funkade inte alls. Jag stog ut i en timme, sen gick jag hem igen. Att jag sitter här bekräftar ju bara att jag blir distraherad av att sitta hemma och plugga. Fast jag har lagt lite tid på att plugga och jag har faktiskt skrivit ett första utkast på en inledning, så det känns som att jag är igång. Men ändå känns det inte som att jag vet riktigt vad jag ska skriva om. Det som jag har skrivit i inledningen känns inte riktigt bra. Men det ordnar sig. Det ligger i alla fall ett dokument sparat som jag kan skriva i, vi får se vart det hamnar.

Det är dimmigt och kallt ute. Kanske är det därför som jag är så trött? (Somnade en stund när jag kom hem från skolan) Det känns ju inte så lockande att gå ut för att samla energi till att sitta still. Det är inte alls mysigt. Tror ju inte att jag skulle frysa mindre av det direkt. Nej, jag satsar på att tvinga mig till att plugga. Det är antagligen värt det om jag lyckas. Att bli klar tidigt är ju väldigt skönt.

/ LisaLinnéa

Struntar i allt

Nej, jag struntar nog i att handla också. Jag fryser sjukt mycket och är knappast piggare. Känner mig nästan sjuk, men det är nog bara inbillning. En film kanske? Handla kan jag i alla fall göra imorrn, nåt finns det väl att leva på tills dess.

/ LisaLinnéa

Alla hjärtans dag

Jag har tillbringat tre timmar i bibliotaket på förmiddan och det är inte ofta som jag känner mig så nöjd med att verkligen ha pluggat effektivt. Två dar i rad dessutom. Fast nu börjar det kännas tungt att jag har en och en halv vecka framför mig då jag borde vara så effektiv hela dagarna. Men när jag kommer igång och skriver hoppas jag att det går lättare att sitta länge. Bara läsa blir man så trött av.

På alla hjärtans dag brukar vi alltid få såna geléhjärtan av mamma, och hon brukar göra hjärtbakelser. De där bakelserna har hon ju lite svårt att ge mig när jag inte bor hemma, men förra året skickade hon en ask med geléhjärtan. Världens sötaste. Egentligen är de ju inte jättegoda, i alla fall inte i så stora mängder, men det är grejen att vi alltid har haft såna på alla hjärtans dag som gör det speciellt. Därför tänkte jag att hon säkert hade skickat en ask i år också, men det hade hon inte. Jag reagerade på det men funderade inte särskilt mycket mer på det, det är ju inte direkt hela världen att jag slipper äta godis som jag mycket väl klarar mig utan. Men så ringde hon och frågade om jag hade blivit besviken när jag inte fått nåt brev. Hon hade tappat bort sig i dagarna trots att de hade pratat om det på jobbet i torsdas morse. När hon kom på det på fredan så var det ju liksom för sent. Då gick hon och hade jätttedåligt samvete hela dan bara för att hon hade glömt. Sötaste! Det är ju tanken som räknas i alla fall.

Är det dumt att sova middag nu kanske? Skulle ju ta en promenad, men tappa lusten totalt! Måste till affärn, så jag kan inte låta bli det helt och hållet, men det kanske känns bättre om jag sover några minuter innan...

/ LisaLinnéa

Sjukligt trött

Hur kan man vara såhär trött? Jag skulle läsa lite när jag kom hem, men det gick verkligen inte att hålla ögonen öppna. Gick inte. Så det kommer antagligen bli en tidig kväll idag också. Kan halvsova till melodifestivalen, för det så intressant kan jag inte påstå att det är. Det är ju inte många bidrag som imponerar i alla fall enligt min åsikt.

Kan vara bra att skicka iväg domarräkningen också kanske så jag får pengarna jag har rätt till. Det var så länge sen jag satt i seket nu så jag nästan höll på att glömma. Var lite halvvimsig när jag satt där också, men det gick ändå bra måste jag säga. Gillar min kollega, det blir alltid lite vimsigt, men vi gör det vi ska, och det är trevligt.

/ LisaLinnéa

Är nöjd

Jag somnade strax efter tio igårkväll. Det kändes inte värt att försöka hålla sig vaken utan anledning. Helt slut var jag. Det gjorde också att jag vaknade tidigt i morse, men jag låg kvar till åtta och blev nog mest bara segare. Jag kände mig riktgit motiverad till att plugga så jag spenderade två timmar i biblioteket på förmiddan. Det är inte så länge, men jag läste hela tiden och fick antagligen mer gjort än jag hade fått på fem timmar här hemma. Riktigt skönt att jag fick lite gjort. Jag vet fortfarande inte exakt vad jag ska skriva om, men jag måste ju läsa för att fastna för nåt. Jag är nöjd med min insats. Kanske har jag kvar motivationen i kväll när jag kommer hem, för nu ska jag snart iväg till Sundsta Sporthall och jobba lite. Hade ju vart skönt att gå en sväng i det här underbara  vädret, men är det samma väder imorrn får jag nog ta igen det då. Tänkte ta en tidigare buss och gå nåt varv innna jag måste vara där, men bussarna gå lite för sällan på lördagar så jag han inte med.

/ LisaLinnéa

Slut på det roliga

Då var praktikveckan slut och det känns inte som att jag har hunnit med nånting alls. Jag förstår inte varför de planerar in en enskild vecka sådär, det känns nästan meningslöst. Men det har varit väldigt roligt att få träffa barnen igen och få se hur de har utvecklats sen sist. Det är verkligen massor! Så himla söta är de.

Min plan är att plugga effektivt som bara den de närmsta dagarna, vad är det som gör att det känns som att jag inte borde ha så höga förhoppningar om att lyckas? Jag vill vekligen komma igång fort och känna att jag kommer nånstans. Kanske ska jag till och med till bringa min lördagsförmiddag i universitetsbiblioteket? Det kan vara värt det. Får se när jag vaknar imorrn. Jag ska försöka ge mig själv chansen att slippa stressa med den här uppsatsen. Imorrn eftermiddag ska jag på handboll så jag har ju något att se fram emot när pluggandet tar emot. om jag komme rigång med pluggandet imorrn. Borde städa idag så att det är gjort, för nu vill man knappt sätta fötterna mot golvet som det ser ut. Jag hatar mig själv för att jag inte har städat på hundra år.

/ LisaLinnéa


Te

Jag kommer att fördricka mig på te. Jag har aldrig druckit såhär mycket te. Varje rast måste jag hälla i mig en kopp för att orka prata, för att orka vara. Jag håller på att bli galen. Fast det är påväg åt rätt håll nu tror jag, men nu väntar jag bara på vinterkräksjukan. En elev var hemma idag. Det vore ju lagom mysigt. För tillfället sitter jag och fryser som en tok också. Jag försöker hitta orka att läsa, men det går åt så mycket energi att läsa den där boken så det känns ju inte så lockande. Försöker ta nån sida i taget i reklampauserna i alla skitprogram som för tillfället känns väldigt viktiga att se. Funderar på om jag ska poppa lite popcorn ikväll också, precis som igår, bara för att det känns lite bättre då. Allt blir lite lättare på nåt sätt. Popcorn är nog medicin mot det mesta. Jag kan i alla fall inbilla mig det.

/ LisaLinnéa


Blä

Jag är helt slut hela dagarna och kan inte somna när jag lägger mig. Hemskt är det. Min hals gör dessutom uppror igen. Skit känns det. Ska uthärda två praktikdagar till sen får jag hoppas att jag kan vila ut i helgen och må bra snart igen. Ska skriva uppsats nästa vecka så jag får ju styra över mina tider själv då också. Kanske är bra, bara det blir gjort.

/ LisaLinnéa

Praktik

Nu är det praktik igen, och min tanke är att jag ska orka plugga så mycket som möjligt inför uppsatsskrivningen samtidigt, så det blir inte mycket tid kvar. Igår var jag faktiskt ganska duktig och läste en del på kvällen. Idag inte riktigt lika duktig, men jag har hela eftermiddan försökt leta inspiration till torsdagens musiklektion. Det går inte att komma på nåt. Helt tomt, så det känns som att all tid jag har lagt ner på att leta är kastad i sjön. Suck. Nästa bok jag ska läsa är på engelska och jag är inte jättesugen på att läsa akademisk engelska, så jag skjuter upp det till någon annan dag. Nu kom jag precis på att jag totalt glömt att skriva loggbok idag, fan också, bäst att göra det innan jag glömmer det.

Igår tog många av barna sin andra vaccinationsspruta mot svinis. Många hade ont, var trötta och allmänt hängiga nästan hela dan. Kanske mest psykiskt, men de är ju barn så det är bara att försöka få dem att tänka på annat. Nån frågade mig varför inte jag tagit spruta den dagen och jag berättade att jag redan tagit den och att vuxna bara behöver ta en spruta (tack och lov!). Utifrån detta kom denna konversation:

- Är du vuxen?
- Ja, det är jag.
Ett annat barn:
- Nej, hon är bara halvvuxen!
- Är jag bara halvvuxen?
- Ja, för när man går i skolan kan man inte vara helt vuxen! (precis som att det var det mest självklara i världen)

Vi fortsatte prata om huruvida jag är vuxen och jag försökte argumenter för att jag faktiskt är vuxen, eller i alla fall skulle kunna vara. De frågade om jag har någon man. Har man ingen man är man nog inte heller vuxen verkar det som. Och att jag inte har barn är också ett minus. Att jag bor ensam är fruktansvärt konstigt. Halvvuxna människor har nog inget som räknas överhuvudtaget ur barnperspektiv. Jag älskar barn.

/ LisaLinnéa

Glad dag

Det är såna här dagar jag blir glad. Bara sådär utan anledning. Jag tog tag i min dag redan när jag gick upp och började plugga lite innan frukost. Efter frukost och lite slötid tog jag mig ut på promenad. Bara det underbara vädret som visade sig utanför fönstret gjorde att jag kände mig motiverad till att göra nåt bra av dagen. Jag gick in mot stan för att jag inte var så sugen på att gå det vanliga tråkiga varvet jag brukar gå. Det var så mysigt att gå på gångvägarna längs vattnet och möta massa andra människor som också njöt av vädret. Helst skulle jag ha velat ha ett par barn att vara ute och leka med hela dan eller ha varit i backen och åkt bräda, men att bara få vara ute var också helt underbart. Jag kände mig som mormor som alltid tjatar om att man ska njuta av solen och gå ut och titta på människor. För jag njöt verkligen av det. Musiken i öronen och solen i som glittrar i snön, och så bara gå. Underbart. Det tog mig en timme att komma in till stan. Antagligen inte närmsta vägen men den vägen jag hittar tar alltså en timme. Kan vara bra att veta. Jag tog bussen hem igen direkt, eftersom jag inte hade nåra pengar kunde jag ju ändå inte göra nåt på stan.


Jag kokade soppa för första gången sen jag flyttade hemifrån idag också. Jag är ingen soppmänniska och tycker inte att man blir mätt på det även om det kan vara väldigt gott ibland. Och Det blev grymt gott! Sådär så att jag blir stolt över mig själv när jag lyckas med maten. Jag skulle ha haft nån god fralla eller nåt till bara, men det är ju nyttigare utan och det var fantastiskt gott som det var. En sån dag som jag önskar att nån var här och åt och kände att jag faktiskt kan laga mat ibland. Haha.

För att fortsätta hålla uppe den här bra känslan ska jag nog plugga lite igen. Inte för att det i sig gör mig glad, utan för att man känner sig duktig. Och jag har hittat en relativt lättläst bok som jag tror är bra så så hemskt känns det inte.

/ LisaLinnéa

Vilse i dagarna igen

Det känns som söndag idag. Det känns helt fel. Men jag har varit över till biblioteket och lånat och beställt lite böcker för att förhoppningsvis inte börja i sista sekund med uppsatsen som redan ger mig ångest. Så nu behöver jag bara hitta motivationen att börja läsa böckerna också. Att det mest verkar finnas material på engelska gör mig ju inte direkt mer peppad, men det ska nog ordna sig. Jag har också varit ute och gått i en timme, vilket var mer än välbehövligt, jag måste komma igång och träna nu. På riktigt. Har ju inte ens fixat friskiskort. Tyvärr har det inte blivit så mycket mer vettigt gjort idag, och nu är det melodifestivalen så jag lär ju inte få nåt ryck nu. Men det vet man aldrig, vore ju skönt att få undan lite grejer så att det inte ser så stökigt ut här.

Jag vill ha popcorn, klarar jag att stå emot?

/ LisaLinneá

Sysselsatt

Det känns som att jag har varit väldigt sysselsatt de senaste dagarna men jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Men jag har vart i  skolan, pluggat, shoppat, tvättat, umgåtts, och festat. Hade redovisning igår som jag var sjukt nervös inför, men som gick helt okej. Jag hade svårt att förstå kapitlet som skulle redovisas så det gick åt väldigt mycket tid till att bara förstå, och sen ska man lära sig det också. Det har veckan ägnats åt. Eftersom vi var ut igår så var ju lite nya kläder tvunget att införskaffas. Så en dyr eftermiddag på Bergvik har det också blivit. Och så utgång och dans igår. Det var kul. Det förstördes lite av att man fick stå i kö och frysa alldeles för länge och det var ganska trångt. Men det var okej. Det var kul. Mindre kul idag. Bra seg och stundtals lite för mycket huvevärk. Har inte gjort vad jag skulle idag i alla fall.

/ LisaLinnéa

Trött

Idag lider jag av en läskig huvudvärk som kommer då och då och gör mig galen. Känns nästan som att jag håller på att få migrän. Dessutom är jag trött som sjutton. Kände att jag inte lyssnade som jag borde ha gjort när mina klasskamrater hade redovisning, men jag ansträngde mig verkligen. Ritade för att försöka hålla fokus och lyckades stundtals ganska bra, men det var inte bara en gång som jag funderade på att gå hem och sova i stället. Fast jag vet att jag aldrig skulle göra det, speciellt inte som vi skulle förbereda våran redovisning efteråt. Fick tag på en tablett så blev det bättre i alla fall. Jag fick svar på mina blodprover idag också vilka inte visade på nåt konstigt. Jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt, men nu ska jag i alla fall försöka börja träna igen. 

Mina kära vänner följde med hem och hjälpte mig äta upp resten av tårtan, vilket uppskattades. Dels för att jag ville bli av med tårtan och framförallt för att det alltid gör en på bättre humör att umgås med dem. Jag var pigg en liten stund längre och orkade läsa lite. Jag ska försöka läsa lite mer snart, om jag inte somnar. Borde antagligen komma ut lite, men nej, inte idag.

/ LisaLinnéa

RSS 2.0